Gravsten

Den nødvendige rådgivning om gravsten

Hos Mariagerfjord Begravelsesforretning hjælper vi jer med at finde netop den gravsten, som passer til afdøde. I den svære tid efter en kær er gået bort, kan det være svært at overskue det store udvalg af gravsten – og i den forbindelse giver vi jer overblikket og den nødvendige rådgivning.

Vi kender en række dygtige og professionelle stenhuggere, som vi henvender til. Forinden giver vi gerne et forslag til valg af gravsten på baggrund af en personlig samtale med jer. Det handler om at finde en løsning efter jeres og afdødes ønske.

En passende gravsten

Hos stenhuggeren kan I få gravsten i mange forskellige størrelser og materialer. Hvis stenen f.eks. skal have et rustikt præg, kan man vælge en jetbrændt overflade – og når stenen er valgt, skal man træffe beslutning omkring inskriptionen.

Stenhuggeren guider jer naturligvis gennem hele processen, f.eks. hvis der skal tages nogle forbehold til størrelse og granitforhold. Nogle kirkegårde har nemlig retningslinjer for, hvor stor stenen være - f.eks. ved en urnegrav, hvor stenen ikke må være for stor.

Kontakt os i dag

Mulighederne er mange, når man skal vælge gravsten. Kontakt os i dag for den rette rådgivning på tlf. 98 52 57 57 eller på mobil 40 82 58 94. Vi arbejder både i Hobro, Mariager, Hadsund, Arden og omegn.

Se vores kisterurner og blomster!

Veddodsfald